Photographer terjun.

Haii, assalamualaikum! So harini nk post something pasal perkahwinan kazen aku kehkeh..

Mungkin org tngk aku ni over excited psl walimah ni, tp bagi aku yelah siapa tk excited tngk kazen sendiri kahwin? Lagi lagi keknis cucu no 2 out of 19. So aku tekad nk jd pgrapher dia,wpun aku tahu dia hire pgrapher lebih professional kahkah. Mula mula aku ingat nk buat vid ala ala trend skrg. Tp ilmu psl tu satu habuk pun tkde.

Aku nak gaklah share 'kerja hasil tangan' aku kan :b tp tkdelah letak semua. Kalau nk tngk semua pi tngk dkt fb.

                 
Tkleh lah share bnyk bnyk kan, nnti pgrapher professional komen lak kahkah. Gmbr atas ni time belah pihak ppuan. So tu lah keknis, insikior dia tk payah ckp lah haha




Ok yg ni pulak time sambut menantu,so belah pihak laki lah. Memang aku tekad time ni aku tknk jd pgrapher sbb masa walimah belah ppuan, aku lansung tkde dlm gambar! T.T tapi apakan daya time rombongan ni, semua org ada pegang benda tinggal aku sorg je tak pegang apa apa. Kakak aku kasi phone dia, apa lagi ambik gambar lah jwbnya... bayangkanlah aku keluar dr rombongan tu jalan awal dulu semata mata nak ambik gambar diaorg. Hwaa


Selain gambar gambar ni. Aku buat satu album, lekat dlm ni semua. Aku nak hadiahkan dkt keknis hihi. Oklah tu je post kali ni kehkeh. Byeee assalamualaikum