Berblogger?

Assalamualaikum wbt.
 Alhamdulillah skrg min free! hee. Ish baru update padahal nak tahu result dah haha. Sbb dah lama x bukak laptop jd tak selalu lah bukak blog heheh.

I'm used to be a blogger semula ..... wpun tahu takde siapa yang baca. Biarlah blog ni jadi memori min sepanjang hidup ni ._. Sebenarnya berblog ni dari sekolah rendah lg. Darjah 5 tak silap, 5 tahun kot? haha tp tak berapa nak aktif sgt. Dulu ya lah spnjg post cerita pasal hidup sendiri jee haha. Ok start sekarang min jadikan blog ni sebahagian dari hidup min pluss medan ilmu! hihi InsyaAllah. Apa yang baik, insyaAllah min akan share hee. Okay illaliqo'! :)

Perjuangan

Perjuangan.

Ya Allah 7 hari lagi perjuangan untk kitaorg, form 3.

Hanya mampu fikir jasa ma abah
Perjuangan hanya sekadar penulisan
Tak mengeluarkan sebarang penat lelah
Tanpa senjata yang tajam
Tapi hanya sehelai kertas
Dapat mengukir senyuman ma abah.

Rabbi yassir wala tuasir ya Allah, moga permudahkan semuanya insyaAllah.