Gadis Berniqab

Assalamualaikum wbt. Kaifa halukum? Dah lama tak post blog. Ya. Nak post ni pun nak share something :) Mungkin post ni join Husna & Amira post setiap minggu but start minggu ni. Hehe. Eh btw, go to Husna 's blog. MasyaAllah dia punya post. Banyak ilmu dapat kita peroleh:)

So now come closer. But do not get too closer to the screen. Nanti tak boleh pula baca post ni. Hihi.
Jasmin tahu korang ulat buku kan a.k.a. Kaki Novel right? So now ada novel nak disharekan.


Best sangat cerita ni. Ada juga selit ilmu-ilmu dalam tu. Tentang penghijrahan dia. Ya mungkin hidup dia dulu sama macam hidup Jasmin. Sikit. Hmm :| AstagfiruaAllahalazim. So Jasmin rasa siapa yang nak pergi kedai buku tu jangan lupa beli. Hehehehee. Macam promote pula. 

Eh Jasmin ada join #TeamHijrah search je dekat fb. Join group InsyaAllah Kak Kaa approve. Cerita pasal Kak Kaa dia lah pengasas team ni. Dia cerita tentang penghijrahannya di kolej. Boleh baca dekat SINI dan SINI. Moga kita dapat pengajaran. InsyaAllah. Oklah sampai sini jelah. Nak tido esok kene bangun mcm g sk :( Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment